Accident pe Calea Națională. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni (video)

Accident pe Calea Națională. Femeie spulberată pe trecerea de pietoni (video)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în zona Bazar. O femeie a fost acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni.

Conform echipajului de poliție direcționat la fața locului, un conducător auto, aflat la volanul unui Opel, se deplasa dinspre strada Ion Pillat înspre strada Marchian, însă a surprins și accidentat femeia, care se angajase în traversarea părții carosabile pe marcajul pietonal.

Victima, în vârstă de circa 50 de ani, a fost transportată spre spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Șoferul, de aproximativ aceeași vârstă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună măsuri”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit cadrelor medicale, femeia a suferit multiple escoriații, fiind aruncată peste cap. Ea este medic veterinar și se întorcea de la serviciu.

 









 

 

Spune-ne opinia ta