ACCIDENT: Patru masini DISTRUSE si doua victime, la Hudum! FOTO, VIDEO

ACCIDENT: Patru masini DISTRUSE si doua victime, la Hudum! FOTO, VIDEO

Un accident de circulatie ce se putea termina tragic a avut loc, vineri seara, pe drumul Botosani - Suceava, la iesire din localitatea Hudum.

Soferul unui autoturism Golf III, Gheorghe Fediuc (52 de ani), se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, iar inainte de succesiunea de curbe de la Hudum, acesta a inceput sa circule sinuos pe sosea, a patruns pe contrasens, a acrosat in prima faza o masina Dacia Logan, s-a izbit apoi intr-un autoturism Honda Acord, dupa care a intrat frontal intr-un al treilea autovehicul, VW Golf IV, care cicula in spatele primelor doua masini.

In urma impactului, autoturismul Golf III s-a rasucit pe sosea, ajunagand cu fata catre Suceava, in timp ce celalalt Golf IV a ajuns in sant.

Soferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit destul de grav, iar din spusele martorilor acesta era sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost transportat cu o ambulanta la spital, tot acolo ajungand si soferul celuilalt VW.

Gheoghe Fediuc, soferul vinovat de producerea accidentului, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital.

 


















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
14

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
45

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
238

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...