Accident mortal pe o şosea din judeţul Botoşani provocat de un adolescent de 16 ani! Un copil de 14 ani a murit, un alt tânăr a fost rănit grav!
UPDATE!

Un grav accident rutier în urma căruia un tânăr a murit, iar altul a fost grav rănit, s-a produs în noaptea de duminică spre luni în judeţul Botoşani.

Accident mortal pe o şosea din judeţul Botoşani provocat de un adolescent de 16 ani! Un copil de 14 ani a murit, un alt tânăr a fost rănit grav!

Autoturismul in care se aflau cei trei tineri

Un copil în vârstă de 14 ani şi un tânăr de 22 de ani se deplasau cu un autoturism Dacia pe un drum din satul Codreni, comuna Mileanca. La un moment dat, şoferul, un adolescent de 16 ani, a pierdut controlul volanului pe drumul acoperit cu pietriş, maşina s-a dat de mai multe ori peste cap, a lovit un stâlp şi s-a oprit cu roţile în sus într-un şanţ de pe marginea drumului.

La scurt timp după accident, adolescentul care a provocat cumplitul accident a fugit de la faţa locului. Un alt participant la trafic a sunat la 112.

Cadrele medicale de pe ambulanţă ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru pasagerul de 14 ani, care a fost găsit decedat. Cel de-al doilea pasager a fost preluat în stare gravă şi transportat la spital. Mama copilului mort a ajuns şi ea la faţa locului iar când şi-a văzut fiul fără suflare a leşinat, având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au ajuns şi ei la locul tragediei. Adolescentul inconştient care s-a urcat la volan şi şi-a condus amicul spre moarte va fi anchetat pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii încearcă acum să dea de uma tânărului fugar şi să afle cum a ajuns autoturismul pe mâna sa.

UPDATE:

Minorul în vârstă de 16 ani, care ar fi provocat accidentul de la Codreni, a fost găsit luni de poliţişti. Acesta se ascundea la o stână de pe raza comunei Mileanca.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
224

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
289

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
486

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...