Accident mortal la Hudum! FOTO

Un grav accident de circulație s-a produs, joi seara, la intrarea în Hudum, victima fiind un localnic în vârstă de 62 de ani.

Accident mortal la Hudum! FOTO

   Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Din primele informații, se pare că bărbatul circula pe mijlocul străzii, polițiștii bănuind că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul autoturismului Ford Focus implicat în accident, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Suceava, a spus că a văzut pietonul în ultimul moment și că nu a mai avut timp să evite tragedia. 

La fața locului au ajuns cadrele medicale, fiind demarate procedurile de resuscitare. Din păcate, rănile suferite au fost mult prea grave, astfel că victima nu a supraviețuit accidentului. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs accidentul rutier și dacă victima se afla în stare de ebrietate.


Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
82

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
27

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
214

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...