ACCIDENT la Piaţa Griviţa! O fată de 18 ani a fost rănită

ACCIDENT la Piaţa Griviţa! O fată de 18 ani a fost rănită

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Fata de 18 ani traversa prin loc nepermis în zona Aleea Griviţa în momentul în care a fost lovită de un autoturism Opel, condus de un bărbat de 69 de ani, în urma impactului victima căzând pe asfalt.

Imediat a fost apelat Serviciul 112, iar tânăra a fost investigată, cadrele medicale concluzionând că este vorba de o contuzie la nivelul genunchiului.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în urma căreia vor stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul rutier. Conducătorul auto, al cărui rezultat la etilotest a fost zero, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
296

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
800

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
60

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...