Accident la beție: Un bătrân euforic a intrat cu mașina în autoutilitara unui botoșănean

Accident la beție: Un bătrân euforic a intrat cu mașina în autoutilitara unui botoșănean

Vineri, 13 martie a.c., pe drumul naţional 17, în Tiha Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud, a avut loc un accident rutier, fiind implicate o autoutilitară condusă de către un botoșănean de 50 de ani și un autoturism condus de către un șofer de 63 de ani. Cel din urmă bărbat a fost rănit, în urma impactului.

Conform primelor verificări, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 63 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Vatra-Dornei-Bistriţa, ajuns în apropierea unui magazin ar fi efectuat un viraj brusc spre stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat astfel în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar, din sens opus.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Botoşani şi de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 63 de ani.

Continuă cercetările în acest caz poliţiştii Serviciului Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi vătămare corporala din culpă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
2

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
46

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...