Accident într-o intersecție-problemă. Mamă și fiică grav rănite

Accident într-o intersecție-problemă. Mamă și fiică grav rănite

Două femei, mamă și fiică, au fost rănite într-un accident de circulație petrecut sâmbătă după-amiază, pe drumul european 58, în orașul Flămânzi, în intersecția denumită popular „6 drumuri".

Conform polițiștilor direcționați la fața locului, un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Audi, de pe strada Tulburea, nu s-a asigurat în mod corespunzător, astfel că a intrat în coliziune cu un Opel Zafira, condus de o femeie de 67 de ani, din județul Iași, care se deplasa regulamentar pe direcția Hârlău-Botoșani.

„În urma impactului, au rezultat două victime, pasagere din Opel, respectiv două femei de 46 și 20 de ani. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Cele două victime, mamă și fiică, au fost transportate spre Spitalul Județean, în vederea acordării îngrijilor medicale necesare.

 

Spune-ne opinia ta