Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO
ACCIDENT!

O şicană în trafic a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia cel puţin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel puţin aşa susţine una dintre acestea, şoferul unei maşini ajunse într-un stâlp.

Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO

Evenimentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Zona Industrială, în apropiere de Praktiker. Conducătorul auto al unei Skoda circula pe prima bandă, către Gară. Pe banda a doua, o Toyota cu numere de Bulgaria, condusă de un alt botoşănean.

Şoferul Skodei susţine că bărbatul de la volanul Toyotei ar fi disimulat că intră cu maşina în el, moment în care Skoda pe care o conducea a ajuns într-un stâlp de pe marginea străzii. De partea cealaltă, poliţiştii spun că la urmele de frânare lădate pe carosabil, tânărul de 28 de ani ar fi avut o viteză cam mare.

În urma impactului cu stâlpul, atât şoferul cât şi soţia sa au fost răniţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit în urma apelului la 112.

Conducătorul auto al Toyotei a revenit ulterior la locul incidentului, susţinând că el nu are nicio legătură cu evenimentul rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angajatorii se plâng că nu găsesc muncitori, cei din urmă că nu sunt locuri de muncă

astăzi, 10:21
64

Peste o treime dintre angajatorii din România se plâng că au mari probleme în a găsi angajaţi cu studii medii. În acelaşi timp, aproape jumătate dintre muncitori susţin că întâmpină difi...

Oana Tăbultoc obține un prestigios premiu la Festivalului concurs internațional de muzică uşoară "George Grigoriu"! FOTO

astăzi, 09:02
147

Ediţia a XIV-a a Festivalului concurs internațional de muzică uşoară "George Grigoriu" s-a desfășurat la Brăila, în perioada 18 - 20 mai 2018, fiind organizat&...

Autospecială cu deținuți, implicată într-un accident rutier! FOTO

astăzi, 08:49
892

În accidentul rutier a fost implicată o autospecială aparținând Penitenciarului Botoșani, care transporta deținuți, martorii precizând că mașina avea semnale acustice și lum...