Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO
ACCIDENT!

O şicană în trafic a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia cel puţin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel puţin aşa susţine una dintre acestea, şoferul unei maşini ajunse într-un stâlp.

Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO

Evenimentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Zona Industrială, în apropiere de Praktiker. Conducătorul auto al unei Skoda circula pe prima bandă, către Gară. Pe banda a doua, o Toyota cu numere de Bulgaria, condusă de un alt botoşănean.

Şoferul Skodei susţine că bărbatul de la volanul Toyotei ar fi disimulat că intră cu maşina în el, moment în care Skoda pe care o conducea a ajuns într-un stâlp de pe marginea străzii. De partea cealaltă, poliţiştii spun că la urmele de frânare lădate pe carosabil, tânărul de 28 de ani ar fi avut o viteză cam mare.

În urma impactului cu stâlpul, atât şoferul cât şi soţia sa au fost răniţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit în urma apelului la 112.

Conducătorul auto al Toyotei a revenit ulterior la locul incidentului, susţinând că el nu are nicio legătură cu evenimentul rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a reușit un pacient să-și câștige în instanță dreptul la tratament gratuit

Luni, 21 Ianuarie 2019
403

Curtea de Apel București a obligat joi, 17 ianuarie 2019, Guvernul României, Ministerul Sănătății, CNAS și Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) să-i...

Ministrul Educației revine asupra declarației privind repetenții la clasa I: Eu am pus o întrebare și toată lumea a înţeles că Andronescu vrea să-i lase repetenţi

Luni, 21 Ianuarie 2019
273

Ecaterina Andronescu revine asupra declaraţiei potrivit căreia elevii de la clasele primare vor putea fi lăsaţi repetenţi. Potrivit ministrului Educaţiei, noua lege va cuprinde prevederi cu priv...

Adolescentă transportată la Iași în stare gravă, după ce a fost diagnosticată cu meningoencefalită!

Luni, 21 Ianuarie 2019
4884

Copila are 15 ani și a ajuns la medic duminică seară. Fata a intrat în comă, ea fiind transferată de urgență la Iași. Este al cincilea caz confirmat la Botoşani într-un interval de o lun...