Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO
ACCIDENT!

O şicană în trafic a dus la producerea unui accident rutier în urma căruia cel puţin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cel puţin aşa susţine una dintre acestea, şoferul unei maşini ajunse într-un stâlp.

Accident în Zona Industrială, cauzat de o presupusă şicană în trafic! FOTO

Evenimentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în Zona Industrială, în apropiere de Praktiker. Conducătorul auto al unei Skoda circula pe prima bandă, către Gară. Pe banda a doua, o Toyota cu numere de Bulgaria, condusă de un alt botoşănean.

Şoferul Skodei susţine că bărbatul de la volanul Toyotei ar fi disimulat că intră cu maşina în el, moment în care Skoda pe care o conducea a ajuns într-un stâlp de pe marginea străzii. De partea cealaltă, poliţiştii spun că la urmele de frânare lădate pe carosabil, tânărul de 28 de ani ar fi avut o viteză cam mare.

În urma impactului cu stâlpul, atât şoferul cât şi soţia sa au fost răniţi, primind îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit în urma apelului la 112.

Conducătorul auto al Toyotei a revenit ulterior la locul incidentului, susţinând că el nu are nicio legătură cu evenimentul rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Urmează ca în urma cercetărilor să se stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
336

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
854

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2073

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...