Accident în centrul municipiului Botoşani! Maşini avariate de un şofer băut, care s-a răsturnat cu autoturismul! FOTO

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, în noaptea de miercuri spre joi, în centrul municipiului Botoşani. Trei maşini au fost avariate, una răsturnându-se pe mijlocul străzii, din vina unui şofer care s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Accident în centrul municipiului Botoşani! Maşini avariate de un şofer băut, care s-a răsturnat cu autoturismul! FOTO

Evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Cuza Vodă când şoferul unui autoturism Ford Focus, ce se îndrepta dinspre hotelul Rapsodia spre Serviciul Public de Permise, a lovit violent două maşini parcate, un VW Golf şi un autoturism Dacia, şi apoi s-a răsturnat pe mijlocul străzii.  În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată pe trotuar, într-un indicator rutier.

Martorii care au sunat la 112 spun că şoferul circula cu viteză. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi unul de ambulanţă. 

Şoferul de pe Ford a refuzat transportul la spital cu ambulanţa, însă când a fost testat de poliţişti cu etilotestul a rezultat o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus de poliţişti la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pagubele produse celor trei maşini sunt uriaşe. 


Foto: Facebook Radar Botosani Oficial




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început înscrierile pentru admiterea în școlile care pregătesc polițiștii din penitenciare! (foto)

astăzi, 10:17
21

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță că au început înscrierile pentru admiterea în unitățile de învățământ care pregătesc personalul din sis...

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
83

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
118

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...