ACCIDENT GRAV la Zăiceşti, cu o persoană încarcerată! FOTO

ACCIDENT GRAV la Zăiceşti, cu o persoană încarcerată! FOTO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi seara, la Zăiceşti. Un autoturism marca Cielo a ajuns într-o curte, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, acesta rămânând captiv între fiarele maşinii.

Costel Mazarache, în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul unei maşini care aparţine firmei RoPlasto, se deplasa dinspre Iaşi către Botoşani.

La un moment dat, acesta s-a angajat într-o depăşire, dar a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a drumului, după care a fost aruncat din nou pe şosea. Autoturismul a sărit peste un cap pe pod, a rupt un gard şi a ajuns în curtea unui localnic, într-o anexă gospodărească.

Şoferul a rămas încarcerat în maşină, ajungând pe scaunul pasagerului din dreapta faţă. El a fost scos din maşină de pompierii de la descarcerare şi preluat de cadrele medicale de pe Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Şoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloană, o contuzie la un şold, şi posibil fractură de pumn.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul. Martorii spun că şoferul circula cu viteză mare. 
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
240

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
173

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...