Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

O tânără de 23 de ani a suferit un grav accident la patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente după ce a fost tăiată, chiar de către prietenul ei, cu patina.

Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

Fata, din oraşul Vaslui, a venit să îşi petreacă sărbătorile în Botoşani alături de iubitul ei şi, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomeraţiei şi a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să îşi piardă un deget. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă ce a preluat-o şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 „Pacienta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng, regiune tenară. Plaga era profundă, pacienta acuzând parestezii ale degetelor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheaţă, de vină fiind şi aglomeraţia foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
4215

Patinoar de 100.000 de euro la Botoşani

Vineri, 23 Octombrie 2009
60

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
16

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
131

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
93

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...