Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

O tânără de 23 de ani a suferit un grav accident la patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente după ce a fost tăiată, chiar de către prietenul ei, cu patina.

Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

Fata, din oraşul Vaslui, a venit să îşi petreacă sărbătorile în Botoşani alături de iubitul ei şi, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomeraţiei şi a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să îşi piardă un deget. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă ce a preluat-o şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 „Pacienta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng, regiune tenară. Plaga era profundă, pacienta acuzând parestezii ale degetelor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheaţă, de vină fiind şi aglomeraţia foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
4095

Patinoar de 100.000 de euro la Botoşani

Vineri, 23 Octombrie 2009
37

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit!

astăzi, 13:47
17

Senatorul UDMR Verestoy Attila, în vârstă de 63 de ani, a murit miercuri. Parlamentarul UDMR suferea de cancer şi a murit la o clinică din Viena.Fostul preşedinte al UDMR Marko B...

Un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale în timp ce asista la ceremonialul de Ziua Unirii

astăzi, 12:48
424

Nu toţi spectatorii prezenţi la ceremonialul dedicat Zilei Unirii s-au putut bucura de manifestări. Unui copil i s-a făcut rău şi a fost dus la spital. Minorul acuza o stare lipotimică şi...

Victorie uriașă pentru Simona Halep. "Arată ca numărul 1 mondial!"

astăzi, 11:47
166

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că Simona Halep e într-o stare psihică și fizică excepțională după ce s-a calificat în semifinalele Australian Open, după victoria &ic...