Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

O tânără de 23 de ani a suferit un grav accident la patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente după ce a fost tăiată, chiar de către prietenul ei, cu patina.

Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

Fata, din oraşul Vaslui, a venit să îşi petreacă sărbătorile în Botoşani alături de iubitul ei şi, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomeraţiei şi a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să îşi piardă un deget. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă ce a preluat-o şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 „Pacienta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng, regiune tenară. Plaga era profundă, pacienta acuzând parestezii ale degetelor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheaţă, de vină fiind şi aglomeraţia foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
4111

Patinoar de 100.000 de euro la Botoşani

Vineri, 23 Octombrie 2009
37

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Garda de Mediu: Câte 100 de arbori vor fi plantați în fiecare județ pentru marcarea Centenarului

Vineri, 19 Octombrie 2018
263

Garda Nationala de Mediu, in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor Romsilva, lanseaza proiectul '100 pentru 100', care are ca obiectiv plantarea a cate 100 de arbori in fiecare judet al t...

A ajuns la Urgențe cu mâna sfârtecată!

Vineri, 19 Octombrie 2018
1149

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Nicșeni, a suferit un grav accident în propria gospodărie, medicii fiind de-a dreptul îngroziți atunci când l-au văzut.Băr...

Tânărul din Vorniceni, care a distrus camerele de supraveghere din comună, avea în casă o armă neletală

Vineri, 19 Octombrie 2018
623

A fost extinsă urmărirea penală în cazul tânărului de 24 de ani, din Vorniceni, care a sustras două camere de supraveghere și a distrus alte trei, având în vedere că, &i...