Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

O tânără de 23 de ani a suferit un grav accident la patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente după ce a fost tăiată, chiar de către prietenul ei, cu patina.

Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

Fata, din oraşul Vaslui, a venit să îşi petreacă sărbătorile în Botoşani alături de iubitul ei şi, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomeraţiei şi a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să îşi piardă un deget. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă ce a preluat-o şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 „Pacienta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng, regiune tenară. Plaga era profundă, pacienta acuzând parestezii ale degetelor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheaţă, de vină fiind şi aglomeraţia foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
4100

Patinoar de 100.000 de euro la Botoşani

Vineri, 23 Octombrie 2009
37

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tineri din Blândești, consiliați în carieră la Centrul de Tineret Botoșani! FOTO

astăzi, 12:40
44

Devenit tradițional, proiectul "Pașaport pentru viitor", implementat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani și realizat în parteneriat cu Şcoala Gimnazial...

Focuri de armă pentru reţinerea unui contrabandist! FOTO, VIDEO

astăzi, 12:27
146

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut-judeţul Botoşani au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfășurate în zona de resp...

IPS Teofan, către credincioși: ''Familia nu poate fi formată decât dintre un bărbat, soţia lui şi pruncii pe care îi binecuvântează Dumnezeu"

astăzi, 11:37
102

Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Inaltpreasfintitul Teofan, s-a adresat luni, la slujba de Sfantul Gheorghe de la Biserica Sf. Gheorghe din Botosani, celor peste 1000 de credinciosi din Botosani ca...