Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

O tânără de 23 de ani a suferit un grav accident la patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente după ce a fost tăiată, chiar de către prietenul ei, cu patina.

Accident grav la patinoar! O tânără, la un pas de a-şi pierde un deget, după ce a fost tăiată cu patina!

Fata, din oraşul Vaslui, a venit să îşi petreacă sărbătorile în Botoşani alături de iubitul ei şi, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomeraţiei şi a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să îşi piardă un deget. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă ce a preluat-o şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

 „Pacienta prezenta o plagă tăiată la nivelul membrului superior stâng, regiune tenară. Plaga era profundă, pacienta acuzând parestezii ale degetelor”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheaţă, de vină fiind şi aglomeraţia foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar. 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
4100

Patinoar de 100.000 de euro la Botoşani

Vineri, 23 Octombrie 2009
37

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parintilor care se tem de cadrele didactice

astăzi, 18:33
40

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 17:55
325

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

La Urgențe, după ce a fost lovit de două mașini!

astăzi, 16:47
898

Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW condus de o femeie de 35 de ani. În urma impactului, victima a f...