ACCIDENT GRAV la Iacobeni! Doua copile bagate in spital de un adolescent fara permis de conducere!
ACCIDENT!

Doua fete, in varsta de 13, respectiv 15 ani, au ajuns la spital in urma unui accident grav ce a avut loc in localitatea Iacobeni, comuna Dangeni.

ACCIDENT GRAV la Iacobeni! Doua copile bagate in spital de un adolescent fara permis de conducere!

Evenimentul rutier a avut loc marti seara. Un adolescent in varsta de 17 ani s-a urcat la volanul unui BMW si a mai luat cu el inca trei persoane, doua fete si un baiat. Din cauze lipsei de experienta la volan, dar si pe fondul vitezei excesive, tanarul "sofer de ocazie" a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit cu masina, iar la final autoturismul a ramas cu rotile in sus, pe cupola.

Adolescentul aflat la volan, precum si celelalt baiat si una dintre fete au reusit sa iasa din masina, in timp ce cea de-a doua fata a ramas incarcerata. Cele doua copile au fost preluate de echipajele de ambulanta, fiind transportate la spital.

Politistii botosaneni au deschis o ancheta, adolescentul de 17 ani fiind cercetat penalt pentru vatamare corporala din culpa, precum si pentru ca s-a urcat la volan desi nu avea permis de conducere.

Chiar daca vina apartine adolescentului de 17 ani, inconstienta de care au dat dovada ceilalti trei pasageri este de neinteles, mai ales că stiau ca baiatul este minor, nu detine permis de conducere, iar riscul sa se produca un accident grav era maxim. Ceea ce s-a dorit a fi, probabil, o distractie cu adrenalina are urmari grave si pe termen lung.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
290

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5362

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
211

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...