Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

O familie formată din patru membri a ajuns, sâmbătă la amiază, la spital după ce maşina în care se afla a intrat într-un alt autoturism. Accidentul s-a produs pe drumul naţional Botoşani-Suceava, la ieşirea din pădurea Baisa.

Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

Şoferul unui autoturism Fiat Punto se deplasa dinspre Botoşani către Suceavea. În acelaşi sens, în spatele său, circula un Ford Focus, în care se aflau doi soţi  împreună cu cei doi copii. În apropiere de intersecţia cu drumul judeţean care duce la Corni autoturismul Ford a intrat puternic în Fiat.

Cei doi adulţi din Ford Focus şi copiii au fost răniţi, martorii la accident sunând la 112. Patru echipaje de ambulanţă şi SMURD au ajuns în scurt timp la faţa locului şi au acordat primul ajutor răniţilor, după care aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe şi la Secţia de Pediatrie.

Şoferul care se afla în prima maşina susţine că s-a trezit dintr-odată lovit în spate. Acesta este din Suceava şi tocmai îşi cumpărase autoturismul din Botoşani şi nu făcuse mai mult de zece kilometri. Spune că a avut noroc că pe bancheta din spate erau patru jante, care au mai atenuat din şoc.

“Aveam în jur de 70 km pe oră şi mă pregăteam să schimb banda de pe stânga pe dreapta şi dintr-odată am fost lovit puternic în spate”, a povestit şoferul de pe Fiat.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii, care au deconectat bateriile de la cele două maşini.

Poliţiştii au făcut măsurători, pe perioada cât s-a desfăşurat cercetarea la faţa locului traficul fiind blocat. Ancheta poliţiei va stabili care sunt cauzele care au dus la producerea acestui accident, după ce oamenii legii vor afla şi varianta şoferului care a ajuns la spital. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

astăzi, 17:03
1140

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

astăzi, 16:11
161

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

astăzi, 15:31
257

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...