Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

O familie formată din patru membri a ajuns, sâmbătă la amiază, la spital după ce maşina în care se afla a intrat într-un alt autoturism. Accidentul s-a produs pe drumul naţional Botoşani-Suceava, la ieşirea din pădurea Baisa.

Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

Şoferul unui autoturism Fiat Punto se deplasa dinspre Botoşani către Suceavea. În acelaşi sens, în spatele său, circula un Ford Focus, în care se aflau doi soţi  împreună cu cei doi copii. În apropiere de intersecţia cu drumul judeţean care duce la Corni autoturismul Ford a intrat puternic în Fiat.

Cei doi adulţi din Ford Focus şi copiii au fost răniţi, martorii la accident sunând la 112. Patru echipaje de ambulanţă şi SMURD au ajuns în scurt timp la faţa locului şi au acordat primul ajutor răniţilor, după care aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe şi la Secţia de Pediatrie.

Şoferul care se afla în prima maşina susţine că s-a trezit dintr-odată lovit în spate. Acesta este din Suceava şi tocmai îşi cumpărase autoturismul din Botoşani şi nu făcuse mai mult de zece kilometri. Spune că a avut noroc că pe bancheta din spate erau patru jante, care au mai atenuat din şoc.

“Aveam în jur de 70 km pe oră şi mă pregăteam să schimb banda de pe stânga pe dreapta şi dintr-odată am fost lovit puternic în spate”, a povestit şoferul de pe Fiat.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii, care au deconectat bateriile de la cele două maşini.

Poliţiştii au făcut măsurători, pe perioada cât s-a desfăşurat cercetarea la faţa locului traficul fiind blocat. Ancheta poliţiei va stabili care sunt cauzele care au dus la producerea acestui accident, după ce oamenii legii vor afla şi varianta şoferului care a ajuns la spital. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
933

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
320

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
312

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...