Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

O familie formată din patru membri a ajuns, sâmbătă la amiază, la spital după ce maşina în care se afla a intrat într-un alt autoturism. Accidentul s-a produs pe drumul naţional Botoşani-Suceava, la ieşirea din pădurea Baisa.

Accident grav la Baisa! Părinţi şi doi copii răniţi, după o ciocnire violentă cu o altă maşină, recent cumpărată! FOTO

Şoferul unui autoturism Fiat Punto se deplasa dinspre Botoşani către Suceavea. În acelaşi sens, în spatele său, circula un Ford Focus, în care se aflau doi soţi  împreună cu cei doi copii. În apropiere de intersecţia cu drumul judeţean care duce la Corni autoturismul Ford a intrat puternic în Fiat.

Cei doi adulţi din Ford Focus şi copiii au fost răniţi, martorii la accident sunând la 112. Patru echipaje de ambulanţă şi SMURD au ajuns în scurt timp la faţa locului şi au acordat primul ajutor răniţilor, după care aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe şi la Secţia de Pediatrie.

Şoferul care se afla în prima maşina susţine că s-a trezit dintr-odată lovit în spate. Acesta este din Suceava şi tocmai îşi cumpărase autoturismul din Botoşani şi nu făcuse mai mult de zece kilometri. Spune că a avut noroc că pe bancheta din spate erau patru jante, care au mai atenuat din şoc.

“Aveam în jur de 70 km pe oră şi mă pregăteam să schimb banda de pe stânga pe dreapta şi dintr-odată am fost lovit puternic în spate”, a povestit şoferul de pe Fiat.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii, care au deconectat bateriile de la cele două maşini.

Poliţiştii au făcut măsurători, pe perioada cât s-a desfăşurat cercetarea la faţa locului traficul fiind blocat. Ancheta poliţiei va stabili care sunt cauzele care au dus la producerea acestui accident, după ce oamenii legii vor afla şi varianta şoferului care a ajuns la spital. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Euronews scrie despre satul din Romania in care nu exista hoti

astăzi, 15:03
1

Oamenii care traiesc in satul Eibenthal nu isi tin banii prin seife sau ii ascund sub saltea, satul fiind recunoscut pentru lipsa furturilor si a hotilor. Eibenthal este un sat din comuna Dubova,...

"De vorbă cu personalitățile locale": Pompierul maratonist Iulian Rotariu, invitatul Penitenciarului Botoșani

astăzi, 14:05
91

"Viitorul ni-l putem modela după cum vrem. Viaţa este un lut căruia voinţa îi dă forma." (L. Rebreanu)Miercuri, 20 iunie 2018, începând cu ora 13....

Microbii. Alimentatia

astăzi, 13:50
162

1) Sindromul drobului de sare. 2) Microbii şi alergiile. 3) Moda fobiilor. 4) Teama de grăsime. 5) Mîncarea surogat. 6) Mîncarea ca religie. 7) Pînă unde mergi cu frica? 8) Postul...