Accident grav: Bărbat prins sub un stâlp pe beton, transferat în stare gravă la Iași!
UPDATE!

Accident grav: Bărbat prins sub un stâlp pe beton, transferat în stare gravă la Iași!

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut marți după-amiază, un bărbat în vârstă de 50 de ani ajungând în stare gravă la spital după ce un stâlp s-a prăbușit peste el. Pentru că bărbatul a fost rănit în timpul serviciului, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani.

Accidentul a avut loc la Călărași, județul Botoșani, iar victima era angajată ca muncitor necalificat la o societate de instalaţii electrice. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Răchiți, se afla în timpul serviciului când unul dintre stâlpi s-a prăbușit peste el. Victima a fost prinsă sub beton, colegii care au văzut intervenind imediat. Totodată, au sunat la 112, o ambulanță din Trușești ajungând la fața locului.

După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată la Spitalul Mavromati, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranian acut, traumatisme la nivelul coloanei cervicale, lombare, dorsale. Medicii au luat decizia transferului către o clinică de specialitate din Iași, din cauza fracturilor grave suferite de pacient.

"Conform celor comunicate de către angajator, în timp ce se efectuau lucrări de extragere a unor stâlpi dezafectaţi, un stâlp s-a rupt şi, în cădere, a lovit lucrătorul aflat cu spatele, accidentându-l. Angajatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati  Botoşani, ulterior fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de  muncă, va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani", a precizat inspector-şef Dan Moldovanu, din cadrul ITM Botoșani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
88

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
97

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...