Accident de circulație inventat de un român beat, căzut de pe bicicletă: "Am fost lovit de un camion!"

​Mai rău este faptul că l-a convins și pe fiul său, de doar 14 ani, să depună mărturie mincinoasă pentru el. Ambii au fost denunțați pentru fals în declarații, tatăl la instanța judecătorească ordinară, iar fiul la Tribunalul pentru minori.

Accident de circulație inventat de un român beat, căzut de pe bicicletă: "Am fost lovit de un camion!"

Un român în vârstă de 39 de ani a mințit, declarând că a fost victima unui accident rutier împreună cu fiul său de 14 ani, pentru a beneficia de despăgubirea asigurată victimelor accidentelor de circulație din Italia. El l-a convins și pe fiul său să depună mărturie mincinoasă.

Cei doi, tată și fiu, au declarat că în timp ce se deplasau cu bicicletele, au fost loviți de un camion dar șoferul acestuia și-ar fi continuat drumul, fără să se oprească la locul accidentului și să acorde primul ajutor celor doi. Dar în realitate nu a existat nici un camion, cei doi inventaseră povestea pentru a putea intra în posesia despăgubirii asigurată victimelor accidentelor stradale, scrie rotalianul.com.

Un incident a avut loc cu adevărat dar în cu totul alte circumstanțe: pe data de 23 martie, pe drumul provincial dintre Mede și Sartirana, la intrarea în Sartirana, în jurul orei 15:00, câțiva șoferi aflați în trecere au dat alarma după ce l-au văzut pe tată și pe fiul acestuia, întinși la pământ lângă marginea drumului, cu bicicletele căzute în apropierea lor. Când au sosit carabinierii și personalul sanitar de pe ambulanță, cei doi au declarat că au fost loviți în mers de un camion care apoi și-a continuat drumul. Tatăl, într-adevăr, prezenta o traumă craniană și era lovit la torace dar băiatul scăpase nevătămat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Alessandria, după care carbinierii au început investigațiile pentru a da de urma șoferului camionului implicat în accident, conform spuselor celor doi. Locul în care a survenit accidentul nu era supravegheat de camere video, dar alte puncte din apropiere, da și la momentul accidentului anchetatorii au descoperit că nu exista nici o urmă de trecere a unui camion sau a unei alte mașini. În plus, rezultatele testelor de sânge ale bărbatului de 39 de ani au demonstrat că în momentul accidentului, românul se afla într-o stare avansată de ebrietate. Pe scurt, carabinierii erau convinși că acesta căzuse singur de pe bicicletă, din cauza alcoolului și a inventat povestea cu accidentul provocat de camion pentru a încasa despăgubirea asigurativă.

Mai rău este faptul că l-a convins și pe fiul său să depună mărturie mincinoasă pentru el.

Ambii au fost denunțați pentru fals în declarații, tatăl la instanța judecătorească ordinară, iar fiul la Tribunalul pentru minori din Milano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
6

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
187

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
628

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...