Accident de circulație inventat de un român beat, căzut de pe bicicletă: "Am fost lovit de un camion!"

​Mai rău este faptul că l-a convins și pe fiul său, de doar 14 ani, să depună mărturie mincinoasă pentru el. Ambii au fost denunțați pentru fals în declarații, tatăl la instanța judecătorească ordinară, iar fiul la Tribunalul pentru minori.

Accident de circulație inventat de un român beat, căzut de pe bicicletă: "Am fost lovit de un camion!"

Un român în vârstă de 39 de ani a mințit, declarând că a fost victima unui accident rutier împreună cu fiul său de 14 ani, pentru a beneficia de despăgubirea asigurată victimelor accidentelor de circulație din Italia. El l-a convins și pe fiul său să depună mărturie mincinoasă.

Cei doi, tată și fiu, au declarat că în timp ce se deplasau cu bicicletele, au fost loviți de un camion dar șoferul acestuia și-ar fi continuat drumul, fără să se oprească la locul accidentului și să acorde primul ajutor celor doi. Dar în realitate nu a existat nici un camion, cei doi inventaseră povestea pentru a putea intra în posesia despăgubirii asigurată victimelor accidentelor stradale, scrie rotalianul.com.

Un incident a avut loc cu adevărat dar în cu totul alte circumstanțe: pe data de 23 martie, pe drumul provincial dintre Mede și Sartirana, la intrarea în Sartirana, în jurul orei 15:00, câțiva șoferi aflați în trecere au dat alarma după ce l-au văzut pe tată și pe fiul acestuia, întinși la pământ lângă marginea drumului, cu bicicletele căzute în apropierea lor. Când au sosit carabinierii și personalul sanitar de pe ambulanță, cei doi au declarat că au fost loviți în mers de un camion care apoi și-a continuat drumul. Tatăl, într-adevăr, prezenta o traumă craniană și era lovit la torace dar băiatul scăpase nevătămat.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Alessandria, după care carbinierii au început investigațiile pentru a da de urma șoferului camionului implicat în accident, conform spuselor celor doi. Locul în care a survenit accidentul nu era supravegheat de camere video, dar alte puncte din apropiere, da și la momentul accidentului anchetatorii au descoperit că nu exista nici o urmă de trecere a unui camion sau a unei alte mașini. În plus, rezultatele testelor de sânge ale bărbatului de 39 de ani au demonstrat că în momentul accidentului, românul se afla într-o stare avansată de ebrietate. Pe scurt, carabinierii erau convinși că acesta căzuse singur de pe bicicletă, din cauza alcoolului și a inventat povestea cu accidentul provocat de camion pentru a încasa despăgubirea asigurativă.

Mai rău este faptul că l-a convins și pe fiul său să depună mărturie mincinoasă pentru el.

Ambii au fost denunțați pentru fals în declarații, tatăl la instanța judecătorească ordinară, iar fiul la Tribunalul pentru minori din Milano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trimisă în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată!

astăzi, 15:50
84

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a numitei S.S., din municipiul Botoşani, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune f...

Speranță oferită de pompierii botoșăneni

astăzi, 15:01
116

Un gest care a adus speranță mai multor persoane. Este cadoul special făcut de pompierii botoșăneni în preajma Sărbătorilor de Iarnă. În ajun de Moș Nicolae, salvatorii au donat s...

Bucuria Crăciunului la Centrul "Sf. Mina" Botoşani - FOTO

astăzi, 13:41
206

Ce minunată este sărbătoarea Nașterii Domnului! De această bucurie au avut parte miercuri, 12 decembrie 2018, copiii de la Centrul "Sf. Mina" Botoşani. Aceștia au primit cu mult drag ...