Accident cumplit în zona Cișmea. Căruță spulberată de mașină, cal mort, doi bărbați la spital

Accident cumplit în zona Cișmea. Căruță spulberată de mașină, cal mort, doi bărbați la spital

Un accident rutier cumplit a avut loc , marți seară, pe drumul ce leagă municipiul Botoșani de localitatea Roma. Un autoturism și un atelaj hipo au intrat în coliziune, fiind distruse complet, un bărbat a fost rănit grav, iar un cal a decedat pe loc.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 20:00. Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, un conducător auto în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui Passat, nu a observat la timp căruța care se deplasa în fața sa, nefiind semnalizată corespunzător. Mașina a intrat în plin în atelajul tractat, animalul murind, iar căruțașul, în vârstă de 46 de ani, aflat singur în coș, a fost aruncat pe asfalt, suferind traumatisme severe și leziuni. Rănit a fost și tânărul, dar starea sa era una stabilă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările, fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta