Accident cu victime în zona Școlii 3: Trei mașini implicate! FOTO

Accident cu victime în zona Școlii 3: Trei mașini implicate! FOTO

Mai multe persoane rănite în urma unui accident rutier produs, marți dimineață, pe strada Tudor Vladimimrescu, în apropierea Școlii nr. 3, din municipiul Botoșani.

În evenimentul rutier sunt implicate trei mașini. La fața locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una cu apa și spumă, precum și echipaje de la Ambulanța SMURD, Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani.

Din primele informații, un autoturism marca Renault, care circula dinspre strada Ion Pillat, nu a oprit la stop, izbindu-se într-un autoturism marca Audi, aceasta din urmă ricoșând într-un camion-școală. În urma impactului, șase persoane au fost rănite, trei din acestea fiind transportate la spital.

La fața locului se află și echipajele de la Poliția Rutieră, oamenii legii efectuând cercetări pentru a stabili condițiile care au dus la producerea evenimentului rutier.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Botoșani, primul care a intervenit prompt pentru a scoate victimele și pentru a stinge incendiu care tocmai izbucnise la una dintre mașinile avariate a fost slt. Bogdan Cârligeanu, locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Botoșani. "Ofițerul se deplasa spre Trușești pentru a participa la o activitate de instruire cu colegii de la subunitate. A observat coloană de mașini și a coborât să vadă ce se întâmplă. A ajutat victimele și a stins începutul de incendiu. Între timp, colegii chemați în sprijin au ajuns la fața locului", au transmis reprezentanții ISU.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
688

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
91

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...