Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere
ACCIDENT!

Un eveniment rutier petrecut marţi seară pe un drum comunal din Strahotin, comuna Dângeni, ridică probleme anchetatorilor, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de o acţiune intenţionată.

Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 28 de ani, care conducea un atelaj hipo pe drumul comunal 17, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul manevrei de depăşire a unei biciclete condusă de o tânără de 22 de ani.

Tânăra a fost acroşată cu partea din spate a atelajului, aceasta s-a dezechilibrat, căruța trecând apoi cu roata din dreapta spate peste toracele acesteia. Căruțașul a dispărut apoi de la locul evenimentului rutier. Tânăra a scăpat fără fracturi în urma accidentului, iar împotriva căruţaşului au fost declanşate cercetări penale pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără aprobarea poliţiştilor.

Sătenii susţin însă că accidentul nu a fost chiar accident, căruţaşul lovind-o intenţionat pe tânără, între cei doi existând un conflict mai vechi. Acest aspect urmează să fie însă stabilit în urma anchetei.

Tânăra este văduvă de câteva luni, soţul ei murind într-un accident teribil, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie, când motocicleta pe care circula s-a izbit tot într-un atelaj hipo. Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de pompieri, jandarmi și polițiști alertați de un bărbat care a spus că tatăl său s-a pierdut în pădure!

astăzi, 16:40
246

A sunat la 112 și a spus că tatăl său, în vârstă de 90 de ani, a mers în pădure la cules ciuperci și s-a pierdut. Bărbatul a povestit că au plecat împreună cu alte ru...

Iohannis a promulgat legea: Persoanele care refuză un loc de muncă oferit vor pierde ajutorul social!

astăzi, 16:29
364

Președintele Klaus Iohannis a promulgat modificările la legea 416/2001 privind venitul minim garantat. Conform noilor prevederi, persoanele care refuză un loc de muncă oferit vor pierde ajutorul s...

Nerespectarea ordinului de protecție: Împăcarea cu victima nu va mai înlătura răspunderea penală

astăzi, 15:52
116

Nerespectarea ordinelor de protecție poate atrage pedepse cu închisoarea, dar împăcarea făptuitorului cu victima sa nu va mai duce la înlăturarea răspunderii penale, potrivit unui act normativ...