Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere
ACCIDENT!

Un eveniment rutier petrecut marţi seară pe un drum comunal din Strahotin, comuna Dângeni, ridică probleme anchetatorilor, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de o acţiune intenţionată.

Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 28 de ani, care conducea un atelaj hipo pe drumul comunal 17, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul manevrei de depăşire a unei biciclete condusă de o tânără de 22 de ani.

Tânăra a fost acroşată cu partea din spate a atelajului, aceasta s-a dezechilibrat, căruța trecând apoi cu roata din dreapta spate peste toracele acesteia. Căruțașul a dispărut apoi de la locul evenimentului rutier. Tânăra a scăpat fără fracturi în urma accidentului, iar împotriva căruţaşului au fost declanşate cercetări penale pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără aprobarea poliţiştilor.

Sătenii susţin însă că accidentul nu a fost chiar accident, căruţaşul lovind-o intenţionat pe tânără, între cei doi existând un conflict mai vechi. Acest aspect urmează să fie însă stabilit în urma anchetei.

Tânăra este văduvă de câteva luni, soţul ei murind într-un accident teribil, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie, când motocicleta pe care circula s-a izbit tot într-un atelaj hipo. Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat pentru implicarea în furtul a aproape 400 de biciclete

astăzi, 10:42
407

"Creierul" afacerii pare a fi un arădean care şi-a găsit complici prin toată ţara, inclusiv pe Bogdan B., din Botoşani. Ţinta grupării a fost o firmă belgiană specializată î...

Modificări privind înmatricularea vehiculelor utilizate pe drumurile publice

astăzi, 08:54
1195

Actul normativ transpune în legislaţia naţională unele prevederi din Directiva 2014/46/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 3 aprilie 2014 de modificare a Directivei 19...

Hăinuţe pentru copii cu eroii preferaţi, eliminate de pe piaţa din Botoşani

astăzi, 08:53
203

Doi comercianţi din Botoşani au fost condamnaţi recent de justiţie să plătească despăgubiri importante pentru bunurile pe care le comercializau şi despre care susţineau că nu ştiau că sun...