Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere
ACCIDENT!

Un eveniment rutier petrecut marţi seară pe un drum comunal din Strahotin, comuna Dângeni, ridică probleme anchetatorilor, care urmează să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau de o acţiune intenţionată.

Accident cu semne de întrebare pe un drum comunal: roata unui faeton a trecut peste trupul unei tinere

Potrivit poliţiştilor, un tânăr de 28 de ani, care conducea un atelaj hipo pe drumul comunal 17, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul manevrei de depăşire a unei biciclete condusă de o tânără de 22 de ani.

Tânăra a fost acroşată cu partea din spate a atelajului, aceasta s-a dezechilibrat, căruța trecând apoi cu roata din dreapta spate peste toracele acesteia. Căruțașul a dispărut apoi de la locul evenimentului rutier. Tânăra a scăpat fără fracturi în urma accidentului, iar împotriva căruţaşului au fost declanşate cercetări penale pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără aprobarea poliţiştilor.

Sătenii susţin însă că accidentul nu a fost chiar accident, căruţaşul lovind-o intenţionat pe tânără, între cei doi existând un conflict mai vechi. Acest aspect urmează să fie însă stabilit în urma anchetei.

Tânăra este văduvă de câteva luni, soţul ei murind într-un accident teribil, care a avut loc la sfârşitul lunii iunie, când motocicleta pe care circula s-a izbit tot într-un atelaj hipo. Despre acest subiect, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Accident mortal pe un drum din judeţul Botoşani! Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce a zburat de pe o motocicletă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cazul Mugur Călinescu, ilustrat pe bandă desenată

astăzi, 19:49
68

În 1981, Mugur Călinescu, elev la Liceul A.T. Laurian, a scris lozinci anticomuniste pe zidurile clădirilor importante din Botoșani. Timp de o lună, în perioada 12.09-18.10.1981, Secur...

Modificare în componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani

astăzi, 19:18
201

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani va fi modificată, din nou. Hotărârea de Consiliu Județean privind această schimbare va fi supusă aprobări...

Poliţist bătut de un bărbat ce trebuia transportat la spital!

astăzi, 17:28
845

Fapta s-a întâmplat în primăvara anului trecut când mama lui C.G. a sunat la 112 solicitând ca fiul său să fie transportat la spital după ce a devenit violent şi a &...