Accident cu patru victime, după ce o maşină s-a răsturnat! Era condusă de o tânără începătoare! FOTO

Un grav accident de circulaţie, soldat cu patru victime, s-a petrecut, luni seară, în zona localităţii Cobâla, din comuna Șendriceni, pe un drum comunal ce leagă satul de drumul naţional 29 A. 

Accident cu patru victime, după ce o maşină s-a răsturnat! Era condusă de o tânără începătoare! FOTO

O şoferiţă de 18 ani, P.A., pe fondul lipsei experienței la volan, a pierdut controlul asupra direcției şi maşina a ajuns într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe cupolă.

În urma impactului atât ea, cât şi alţi trei pasageri, respectiv G.A., în vârstă de 20 de ani, B.S., în vârstă de 18 ani, și D.P., în vârstă de 18 ani, au suferit mai multe traumatisme. Mai mulți participanți la trafic au sărit în ajutorul răniților și au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, două echipaje de poliție și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

 Toate cele patru victime au fost preluate de către cadrele medicale și transportate de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi cu multiple traumatisme, urmând a fi supuse unor investigații amănunțite.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
88

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
54

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
54

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...