Accident cu două victime într-o comună din județ

Accident cu două victime într-o comună din județ

Un bărbat de 68 de ani a intrat, cu autoutilitara pe care o conducea, într-un copac situat pe marginea drumului. Incidentul s-a produs în comuna Suharău, miercuri, în urma accidentului fiind rănite două persoane.

Botoșăneanul a încercat să evite un obstacol, însă a intrat în joc de volan și a pierdut controlul direcţiei de mers, iar autovehicului a fot proiectat de pe partea carosabilă direct într-un copac.

În mașină se afla și soția lui, în vârstă de 52 de ani. Atât aceasta, cât și șoferul, au suferit leziuni și contuzii.

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și un echipaj de poliție au fost direcționate la fața locului. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar ambulanța i-a transportat, apoi, pe cei doi răniți, spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, pentru îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
8

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
73

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...