Mașini distruse într-o intersecție din Botoșani, din vina unui șofer care a trecut pe roșu! FOTO

Neatenția unui șofer a dus la producerea unui accident de circulație, joi la amiază, la intersecția Bulevardului M. Eminescu cu strada Nicolae Iorga.

Mașini distruse într-o intersecție din Botoșani, din vina unui șofer care a trecut pe roșu! FOTO

Șoferul unui autoturism Opel Astra se deplasa pe Bulevard dinspre Șoseaua Iașiului spre Spitalul Județean iar când a ajuns la intersecția cu strada Nicolae Iorga a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW care circula regulamentar, dinspre Bazar spre Inspectoratul Școlar.

În urma impactului cele două autoturisme au fost serios avariate dar, din fericire, nu au existat victime. La fața locului a ajuns totșui echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar și un echipaj de pompieri, angajații ISU intervenind pentru prevenirea producerii unui incendiu.

Cei doi șoferi se vor înțelege pe cale amiabilă, dar conducătorul auto vinovat a rămas fără permis pentru următoarele 60 de zile, pentru neacordare de prioritate. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
110

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
110

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
30

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...