A vrut să se spânzure după o ceartă cu iubita, însă s-a rupt funia!

O decepţie în dragoste a dus un bărbat în pragul disperării, el încercând să se spânzure, însă nu şi-a putut duce la sfârşit planul. 

A vrut să se spânzure după o ceartă cu iubita, însă s-a rupt funia!

Bărbatul de 62 de ani, din judeţul Constanţa, avea o relaţie cu o femeie din Botoşani. Constanţeanul s-a decis să se mute în Botoşani şi şi-a vândut casa unde a stat.

După ce a perfectat tranzacţia s-a întors în Botoşani, însă femeia plecase în Italia şi l-a reclamat la poliţie, obţinând ulterior un ordin de protecţie, ce îi interzicea acestuia să intre în casa ei. Bărbatul a avut un şoc atunci când a constatat toate acestea şi a vrut să se spânzure.

Din fericire, funia cu care a încercat să îşi pună capăt zilelor s-a rupt şi el s-a ales cu câteva contuzii, fiind preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spital. 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mama emigrantului român: "Am doi copii în străinătate. Cred că o să mor de tristețe și singurătate"

astăzi, 09:09
8

Iată că a trecut o săptămână de când am decis să punem punct acestui calvar prin străini și suntem cu gândul în sfârșit împăcat că nu trebuie să ne mai ...

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
25

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
213

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...