A urcat la volan după ce a băut câteva păhărele și a avariat trei autoturisme!

Lipsa de experiență îl va ustura crunt la buzunare! Șoferul în vârstă de 19 ani a reușit să avarieze dintr-un foc trei autoturisme. Tânărul le-a spus polițiștilor că a avut o defecțiune tehnică la roata dreapta față, însă nici de testul pentru alcool nu a trecut cu bine. 

A urcat la volan după ce a băut câteva păhărele și a avariat trei autoturisme!
Un tânăr de 19 ani din oraşul Ştefăneşti se deplasa, sâmbătă, cu autoturismul pe raza localităţii Bădiuţi. Din cauza lipsei de experienţă în conducere şi a unei defecţiuni tehnice la roata dreapta faţă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate regulamentar.
 
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale - avarierea mașinii cu care circula și a altor două parcate regulamentar -, fără victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
34

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
76

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...