A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!

A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!
Duminică seara, în jurul orei 20.00, angajații de la Unitatea de Primire a Urgențelor, din cadrul Spitalului Județean Mavromatti, au solicitat ajutorul jandarmilor după ce un tânăr de 20 de ani a spart două geamuri de la ușile de acces și a adresat injurii și amenințări personalului medical și agentului de pază. După ce și-a epuizat toți nervii, tânărul a plecat de la UPU.

Jandarmii l-au depistat în apropierea spitalului și l-au condus din nou la Urgențe, de această dată pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece la pumnul stâng avea o plagă care sângera. Ulterior, acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie.

Cadrele medicale spun că tânărul a ajuns la spital din cauza unei dureri la ureche, însă la un moment dat acesta a devenit extrem de violent din cauza timpului de asteptate care i-a fost atribuit conform codului de urgenta atribuit în triaj. Dacă inițial a manifestat doar o violență verbală, nu a durat mult și a început să amenințe și să înjure colectivul medical. Până să sosească forțele de ordine, tânărul a plecat, însă la ieșire a lovit cu putere geamurile ușilor de la intrarea în UPU.

Tot duminică, în jurul orei 15.30, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc dintr-un local specializat de pe strada Mihail Kogălniceanu, bărbatul fiind nemulțumit de modul "defectuos" de funcționare a acestuia, după propria afirmație.

În ambele cazuri, actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
688

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
811

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...

Vot pentru Referendum: Botoșănenii spun că sunt descurajați la urne. "Păi europarlamentare, mai e și altceva?"

astăzi, 13:05
2630

Județul Botoșani se menține la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește prezența la Referendum, la ora 13.00. Până la ora 13.00, la Botoșani, 42.936 de alegători a...