A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!

A spart geamuri și i-a înjurat pe angajații de la UPU. Jandarmii l-au prins și l-au dus din nou la Urgențe!
Duminică seara, în jurul orei 20.00, angajații de la Unitatea de Primire a Urgențelor, din cadrul Spitalului Județean Mavromatti, au solicitat ajutorul jandarmilor după ce un tânăr de 20 de ani a spart două geamuri de la ușile de acces și a adresat injurii și amenințări personalului medical și agentului de pază. După ce și-a epuizat toți nervii, tânărul a plecat de la UPU.

Jandarmii l-au depistat în apropierea spitalului și l-au condus din nou la Urgențe, de această dată pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece la pumnul stâng avea o plagă care sângera. Ulterior, acesta a fost transportat la Secția de Psihiatrie.

Cadrele medicale spun că tânărul a ajuns la spital din cauza unei dureri la ureche, însă la un moment dat acesta a devenit extrem de violent din cauza timpului de asteptate care i-a fost atribuit conform codului de urgenta atribuit în triaj. Dacă inițial a manifestat doar o violență verbală, nu a durat mult și a început să amenințe și să înjure colectivul medical. Până să sosească forțele de ordine, tânărul a plecat, însă la ieșire a lovit cu putere geamurile ușilor de la intrarea în UPU.

Tot duminică, în jurul orei 15.30, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc dintr-un local specializat de pe strada Mihail Kogălniceanu, bărbatul fiind nemulțumit de modul "defectuos" de funcționare a acestuia, după propria afirmație.

În ambele cazuri, actele întocmite de jandarmi vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
344

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
135

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
186

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...