A "parcat" în scuarul din giratoriu: Tinerii din mașină au vrut să ascundă plăcuța de înmatriculare și să se facă nevăzuți!

A "parcat" în scuarul din giratoriu: Tinerii din mașină au vrut să ascundă plăcuța de înmatriculare și să se facă nevăzuți!
În noaptea de duminică spre luni, la ora 02.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că în zona sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Marchian din municipiul Botoșani s-a produs un accident de circulație.
 
La faţa locului a fost găsit, oprit pe scuarul sensului giratoriu, un autoturism. Lângă mașină a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 22 ani,  din municipiul Botoşani. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât evenimentul rutier a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat în sensul giratoriu unde s-a produs accidentul, unde s-a constatat și distrugerea unui indicator rutier cu semnificaţia Ocolire Dreapta, precum și a ornamentelor florale din sensul giratoriu.

Tinerii din autoturism, la prima vedere fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au încercat să se sustragă de la locul accidentului şi să ascundă numerul de înmatriculare. Pentru că atât conducătorul auto cât şi ceilalţi apropiaţi ai tânărului, emanau halenă alcoolică a fost solicitat sprijinul unui echipaj de la Poliţie, care a preluat cazul, iar conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. De asemenea,  De asemenea conducătorul auto, H. A., va fi sancţionat și pentru distrugere şi va suporta cheltuielile pentru pagubele produse în urma evenimentului rutier.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
13

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
33

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
26

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...