A pus pe jar pompierii, polițiștii și ambulanța: Din răzbunare, o botoșăneancă a sunat la 112 şi a spus că o bate concubinul!

A pus pe jar pompierii, polițiștii și ambulanța: Din răzbunare, o botoșăneancă a sunat la 112 şi a spus că o bate concubinul!

Poliţiştii şi pompierii au spart uşa unui apartament pentru a-i acorda sprijin unei femei care a sunat la 112 şi a reclamat faptul că ar fi bătută de concubinul ei. După ce au pătruns în interior, oamenii legii au descoperit că reclamanta nu a fost victima unei agresiuni, motiv pentru care au amendat-o că a apelat abuziv la 112.

S-a întâmplat la Suceava, în noaptea de duminică spre luni, la ora 01.00. Luminiţa Balan, de 33 de ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, care locuieşte fără forme legale în municipiul Suceava, a reclamat prin 112 faptul că este bătută de concubinul ei, scrie Obiectiv de Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică, însă la uşa apartamentului nu a răspuns nicio persoană. Poliţiştii au sunat-o pe femeie, iar aceasta a spus că este bătută de concubin, îi este pusă viaţa în pericol şi do­reşte ca oamenii legii să spargă uşa locuinţei pentru a o salva. Totodată, din interiorul apartamentului au început să se audă diverse zgomote şi vocea reclamantei care striga după ajutor, spunea unei alte persoane să nu o mai lovească şi solicita ca poliţiştii să spargă uşa.

Un echipaj din cadrul ISU Suceava s-a deplasat de asemenea la faţa locului. Pompierii, după mai multe somaţii, au spart uşa imobilului. In momentul în care au pătruns în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit-o pe femeie stând rezemată de un zid din hol, iar într-o cameră alăturată stătea întins pe pat iubitul femeii, de 45 de ani, din Suceava.

Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei, iar Luminiţei Balan i s-a cerut să meargă şi ea la secţie pentru a da declaraţii cu privire la cele întâmplate. În acel moment, femeia a spus că este însărcinată şi îi este rău, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care a sosit la scurt timp la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Din primele verificări făcute de către personalul medical s-a constatat că reclamanta nu avea urme vizibile de agresiune pe suprafaţa corpului şi nici alte simptome care să ateste vreo afecţiune medicală în afară de o relativă agitaţie psiho-motorie. De altfel, imediat după consultul medical, Luminiţa Balan a declarat că nu doreşte să fie transportată la UPU Suceava pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale şi nici să meargă la sediul Poliţiei pentru a da declaraţii.

Ulterior, aceasta s-a răzgândit şi a mers la sediul Poliţiei, unde a declarat că agresiunile suferite au fost de natură psihică, nu fizică şi a solicitat intervenţia organelor de poliţie pentru a se răzbuna pe concubin, cu care avu­sese o dispută conjugală. În baza verificărilor făcute şi a declaraţiilor celor doi concubini, Luminiţa Balan a fost sancţionată contravenţional pentru apelarea abuzivă la 112, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...