A produs un accident, apoi a părăsit victima. Ce au descoperit polițiștii când l-au găsit pe tânărul de 24 de ani!

Beat, fără permis, a urcat la volan și a luat și un pasager alături. Lipsa de experiență și alcoolul și-au spus cuvântul: tânărul de 24 de ani s-a oprit într-un mal de pământ. Deși pasagerul era rănit, conducătorul auto și-a luat tălpășița, fiind depistat ulterior de către polițiști.

A produs un accident, apoi a părăsit victima. Ce au descoperit polițiștii când l-au găsit pe tânărul de 24 de ani!

   Foto: Imagine din arhivă

Duminică seara, în jurul orei 17.00, A.A., de 24 de ani, din localitatea Eşanca, oraş Darabani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 1 D, între localităţile Eşanca şi Darabani, nu adaptează viteza de deplasare la un carosabil acoperit cu pietriş, pierde controlul asupra direcţiei de mers, pătrunde pe contrasens şi se izbeşte într-un mal de pământ de pe marginea drumului.
 
După producerea accidentului, un pasager din autoturism, de 60 de ani, a fost transportat la spital, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior pe raza satului Eşanca.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit ca tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție , conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează IPJ Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...