A murit în mașină! Bărbatul venea din Constanța și mergea să își vadă mama din Blândești!

A murit în mașină! Bărbatul venea din Constanța și mergea să își vadă mama din Blândești!

A parcurs sute de kilometri, dar nu a mai apucat să își vadă mama! Bărbatul de 55 de ani, din Constanța, a murit la Dumbrăveni, pe bancheta din spate a unei mașini care îl transporta de la Constanța la Botoșani.

În cursul zile de 4 aprilie 2017, la ora 22.50, polițiștii din Dumbrăveni au fost anunțați prin 112 de către Dumitru C., din municipiul Constanța, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 29, pe raza localității Dum­brăveni, pe direcția Suceava-Botoșani, la volanul autoturismului său Daewoo Matiz, a observat faptul că pasagerul din autovehicul, Ion T., de 55 de ani, din orașul Chitila, județul Ilfov, a decedat pe bancheta din spate.

Potrivit obiectivdesuceava.ro, în urma verificărilor făcute de polițiști a reieșit că la data de 4 aprilie, în jurul orei 13.00, apelantul a luat hotărârea de a-l transporta pe Ion T. cu mașina, din municipiul Constanța, pe raza satului Cerchejeni, comuna Blândești, județul Botoșani, la domiciliul mamei sale. Pe parcursul drumului, Ion T. a dormit în majoritatea timpului.

În jurul orei 22.45, scrie sursa citată, în timp ce se afla pe raza localității Dumbrăveni, a observat faptul că Ion T., care se afla pe bancheta din spate, respiră greu. La ieșirea din Dumbrăveni, observând că acesta nu mai răspunde la niciun semn, a oprit autoturismul după calea ferată și a observat că acesta nu mai respiră. În urma audierii lui Dumitru C., acesta a precizat faptul că l-a cunoscut pe Ion T. în portul Constanța, unde își desfășura activitatea, respectiv lucra cu ziua la diferite persoane și avea o stare materială precară, în sensul că nu avea o locuință și dormea într-o mașină din port. In urma examinării sumare a corpului persoanei decedate nu au fost găsite leziuni. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...