A lovit două mașini parcate, apoi a părăsit locul faptei. Polițiștii l-au "cules" dintr-un bar!

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

A lovit două mașini parcate, apoi a părăsit locul faptei. Polițiștii l-au "cules" dintr-un bar!
În cursul zilei de duminică, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un conducător auto care se deplasa pe strada Barbu Lăzureanu a acroşat două vehicule parcate, după care a părăsit locul faptei.
 
În urma verificărilor efectuate de echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării, autovehiculul implicat în accident a fost depistat parcat pe strada Dreptăţii, iar conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a fost identificat în incinta unui bar din apropiere.
 
Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 17 noiembrie, după ce a provocat scandal în incinta barului sus menţionat, a condus autoturismul în timp ce se afla sub influenţa băutuilor alcoolice (la testarea alcoolscopică a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat). Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
273

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
299

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...