A intrat în sensul giratoriu fără să acorde prioritate. Ce au descoperit polițiștii!

Dat de gol de o greșeală făcută într-un sens giratoriu din municipiul Botoșani, botoșăneanul în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal.

A intrat în sensul giratoriu fără să acorde prioritate. Ce au descoperit polițiștii!

   Foto: arhiva

La data de 10.02.2019 poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au observat un autoturism care a pătruns în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Împarat Traian şi Tudor Vladimirescu fără a acorda prioritate de trecere unui alt autovehicul.
 
Echipajul a efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr de 25 de ani din comuna Dângeni.
 
Bărbatul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
23

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
24

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
190

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...