A făcut infarct în timp ce aștepta să intre în cabinetul medical de la Poliție!

A făcut infarct în timp ce aștepta să intre în cabinetul medical de la Poliție!

Un botoșănean care a mers, luni dimineață, la medicul de familie pentru a-și lua rețeta lunară a suferit un infarct chiar în timp ce aștepta să intre în cabinetul medical.

Bărbatul, în vârstă de 85 de ani, era pensionar MAI și suferea de afecțiuni cardiace.  Când a ajuns la cabinet nu a dat semne că s-ar simți rău dar la un moment dat a acuzat o stare de amețeală și s-a prăbușit pe podea.

Personalul medical de la cabinetul Poliției a început imediat manevrele de resuscitare, fiind solicitată și o ambulanță.

"Unul dintre pacienții noștri, pensionar, a venit să își ia rețeta lunară. Discuta cu un alt pacient și dintr-odată a acuzat o stare de rău, de amețeală, imediat am anunțat și la 112, am început noi monitorizarea presiunii, primele manevre. În câteva minute a venit ambulanța, l-au intubat, l-au pus pe defribrilator, a fost preluat în curs de resuscitare și dus la UPU. Dumnealui era cunoscut cu afecțiuni cardiace, tocmai de asta venea să ia rețeta, dar când a ajuns nu prezenta niciun simptom era lucid, vorbea, s-a așezat la rând", a precizat medicul Doru Culiceanu.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile!

astăzi, 07:30
53

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.Astfel, pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme deosebit d...

LIDL România a RETRAS de pe piață un produs alimentar: Clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză!

astăzi, 07:16
194

Lidl România face un anunț important către toți clienții care au cumpărat acest produs: trebuie returnat imediat. Comunicatul companiei Lidl România face un anunț important către to...

Moarte suspectă la Sulița, în apropierea iazului Dracșani!

astăzi, 07:02
287

Un bărbat din Sulița, care curăța iazul, a observat că într-un canal de colectare a apei se află căzută o persoană. La vederea corpului inert, bărbatul s-a speriat și a sunat imediat ...