A doborât un stâlp cu mașina, având permisul suspendat. A refuzat stabilirea alcoolemiei

A doborât un stâlp cu mașina, având permisul suspendat. A refuzat stabilirea alcoolemiei

Un tânăr de 31 de ani, din comuna Rădăuți Prut, a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce a urcat la volan având permisul suspendat. El a refuzat testarea și prelevarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Conform echipajului de poliție direcționat la fața locului, el conducea un autoturism pe drumul comunal  DC4. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de telefonie mobilă. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Evenimentul rutier a fost raportat, prin apel la 112, către Secția de Poliție Rurală nr. 7 din Darabani, apelantul spunând că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest precum și prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna august 2020”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge și conducere fără permis.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta