A căzut de la etaj în timp ce ștergea geamurile! FOTO

Un bărbat din municipiul Botoșani a ajuns, vineri, în stare gravă la spital după ce a căzut de la etaj în timp ce încerca să șteargă geamurile.

A căzut de la etaj în timp ce ștergea geamurile! FOTO

Bărbatul a fost plătit de locatarii unei scări de bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu să șteargă geamurile de la casa scării.

Întrucât nu a putut deschide geamul de la etajul 1, pentru că era bătut în cuie, bărbatul s-a urcat pe acoperișul unei boxe, pe care a ajuns dintr-un apartament.

Când s-a întins să șteargă geamul s-a dezechlibrat și a căzut în cap, pe beton. Un locatar a sunat la 112, la fața locului ajungând echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care l-a găsit pe bărbat inconștient și plin de sânge. El a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri.

La fața locului erau așteptați și polițiștii. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Căruțaş înecat în apele Siretului!

astăzi, 09:02
107

A trecut Siretul pentru a ajunge la o stână de pe teritoriul comunei Vorona, județul Botoșani. La întoarcere, cel mai probabil căruța a fost luată de curenți, pentru că bărbatul &...

Comunicat - Tamara Ciofu: "Am votat pentru adoptarea Ordonanței de Urgență ce prevede finanțarea programului de reducere a TBC"

astăzi, 08:46
30

Parlamentarul social-democrat botoșănean Tamara Ciofu a anunțat astăzi că miercuri a fost votat în Camera Deputaților, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru aprobar...

Pacientă în stare gravă, preluată cu elicopterul SMURD!

astăzi, 08:31
146

O femeie a fost transportată cu elicopterul SMURD către o clinică de specialitate din Iași, medicii botoșăneni luând această decizie din cauza stării grave în care se afla pac...