A băut până nu a mai știut de el, apoi a urcat la volan!

Unii botoșăneni folosesc mașina atunci când nu se mai pot ține pe propriile picioare. Cu o alcoolemie de 1.40 mg/l alcool pur in aerul expirat, un bărbat de 40 de ani a urcat la volan. Drumul i-a fost scurt, pentru că mașina s-a răsturnat într-un șanț.

A băut până nu a mai știut de el, apoi a urcat la volan!

Duminică, în jurul orei 22.30, B.F., de 40 de ani, din satul Prisăcani, oraşul Flămânzi, conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J. 282 B, de pe raza oraşului Flămânzi. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 1.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul Județean Botoșani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineața aceleiași zile, în jurul orei 07.40, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din localitatea Pădureni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În ambele cauze au fost întocmite dosare penale aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe", a precizat IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
78

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
217

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
94

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...