A adormit la volan și s-a izbit frontal în zid: Trei botoșăneni au ajuns la spital!

Trei botoșăneni - printre ei și un minor de 17 ani - au văzut moartea cu ochii după ce șoferul în vârstă de 21 de ani, din cauza oboselii, a adormit la volan și, într-o curbă deosebit de periculoasă, s-a izbit în zidul de beton de pe marginea drumului.  

A adormit la volan și s-a izbit frontal în zid: Trei botoșăneni au ajuns la spital!
În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 3.00,  un tânăr de 21 de ani, din județul Botoşani, conducea autoturismul pe DN 17, în comuna suceveană Iacobeni. Pe fondul oboselii şi a neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă, șoferul a adormit la volan, după care a părăsit partea carosabilă şi a intrat frontal în zidul de protecţie de beton de pe marginea drumului. 
    
Din accident, a rezultat rănirea conducătorului auto de 21 de ani, dar și a unui bărbat de 27 de ani, precum și rănirea ușoară a unui minor de 17 ani, ambii din județul Botoșani, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, informează IPJ Suceava.

 

Spune-ne opinia ta