6.000 de lei amendă pentru că i-a împiedicat pe polițiști să ducă la secție un scandalagiu!

Scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, după ce a distrus mai multe bunuri pe terasa unui magazin din Corni. În schimb, cel care i-a împiedicat pe polițiști să îl ducă la secție a primit o amendă de 6.000 de lei!

6.000 de lei amendă pentru că i-a împiedicat pe polițiști să ducă la secție un scandalagiu!
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi, joi, de o femeie de 55 de ani, cu privire la faptul că pe terasa unităţii comerciale pe  care o deţine în comuna Corni un tânăr de 25 de ani provoacă scandal.
 
Din cercetări a reieşit că tânărul de 25 de ani, împreună cu un alt bărbat de 31 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a spart  fără un motiv anume 7 sticle şi mai multe pahare şi audistrus două scaune din plastic, proferând totodată injurii şi cuvinte jignitoare la adresa proprietarei şi a gestionarei.
 
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au procedat la legitimarea persoanei în cauză, însă aceasta a refuzat, bărbatul fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru luarea măsurilor procedurale.

Întrucât bărbatul de 31 de ani a încercat să împiedice organele de poliţie să-l conducă pe tânărul de 25 de ani la secţie (ţinându-l pe acesta de haine), el a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991 cu amendă în cuantum de 6.000 de lei, pentru împiedicarea sub orice formă a organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu.
 
De asemenea, pe numele tânărului de 25 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, prejudiciul creat fiind de 200 de lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
3

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
61

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
237

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...