300 de tone de furaje distruse într-un incendiu, la Mitoc. Cauza probabilă, acțiunea intenționată! FOTO, VIDEO

Impresionantă desfășurare de forțe la Mitoc, pentru a lichida un incendiu care amenința să se extindă la un lan de porumb. 300 de tone de furaje au ars noaptea trecută, cauza probabilă a dezastrului fiind acțiunea intenționată!

300 de tone de furaje distruse într-un incendiu, la Mitoc. Cauza probabilă, acțiunea intenționată! FOTO, VIDEO

Un localnic din satul Horia, comuna Mitoc, a rămas fără hrana pentru animale în urma unui incendiu produs joi seară. Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al Județului Botoșani a fost solicitat să intervină puțin după ora 22.00.

La fața locului s-au deplasat cinci echipaje din cadrul Detașamentelor de Pompieri Dorohoi și Botoșani, cu cinci autospeciale cu apă și spumă, precum și voluntarii din comună, cu trei utilaje care aparțin primăriilor Coțușca și Mitoc.

La sosirea salvatorilor la fața locului, ardeau cca. 300 tone de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la un lan de porumb. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de furaje care întreținea arderea.

Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai  multe ori. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 24 de pompieri militari și voluntari, mai bine de opt ore.

Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Cauza probabilă de incendiu o constituie acțiunea intenționată. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descinderi la hoții de animale: Unul dintre ei se află în pușcărie pentru comiterea unei tâlhării!

astăzi, 12:28
170

Pe data de 13 decembrie, având în vedere cercetările ce se efectuează în două dosare penale privind furtul unei cabaline şi a 5 cinci bovine, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşan...

Hoț prins asupra faptului: A furat produse sportive dintr-un magazin din municipiul Botoșani

astăzi, 12:10
202

În cursul zilei de joi, administratorul unei unităţi economice din municipiul Botoşani a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că a surprins un tânăr care a sustras bunuri...

Dorohoian oprit de polițiștii botoșăneni: Circula pe un drum cu acces interzis, dar au ieșit la iveală și alte nereguli!

astăzi, 12:02
121

Poliţiştii botoşăneni au depistat vineri, pe strada Poştei, un vehicul care circula pe un sector de drum având accesul interzis, mașina fiind condusă de un tânăr de 22 de ani, din ...