20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă ascunse într-un lan de porumb, pe malul Prutului!

Polițiștii de frontieră botoșăneni au descoperit la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Dămideni, într-un lan de porumb, 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 185.840 lei.

20.000 de pachete cu ţigări de contrabandă ascunse într-un lan de porumb, pe malul Prutului!

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de responsabilitate, 20.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 185.840 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

În data de 5 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti - I.T.P.F. Iași, în baza unor informaţii, au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.20, polițiștii de frontieră au descoperit la malul râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Dămideni, într-un lan de porumb, mai multe colete cu țigări. 

"În urma inventarierii coletelor, a rezultat cantitatea de 400.000 ţigarete (20.000 de pachete cu ţigări), în valoare totală de aproximativ 185.840 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în aria infracţională", a declarat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
8

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
175

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
115

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...