11 permise de conducere reținute şi 3 certificate de înmatriculare retrase în urma unui control al Poliției Rutiere

11 permise de conducere reținute şi 3 certificate de înmatriculare retrase în urma unui control al Poliției Rutiere

104 persoane au fost leigitimate iar 87 de autovehicule au fost controlate în urma unei acţiuni organizate în municipiul Botoşani de către polițiștii de la rutieră la finele săptămânii trecute.

Poliţiştii Biroului Rutier Botoşani, cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Ordine Publică, au organizat  pe raza municipiului Botoşani o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate nu mai puțin de 41 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor polițiștilor au fost reţinute 11 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
29

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
94

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...