10 aparate radar în calea șoferilor: În 24 de ore, 90 de conducători auto au fost amendați!

Polițiștii botoșăneni au ieșit în stradă! Din cei 91 de șoferi sancționați, jumătate au fost amendați pentru depășirea vitezei legale. 5 conducători auto au rămas fără permis.

10 aparate radar în calea șoferilor: În 24 de ore, 90 de conducători auto au fost amendați!
În ultimele 24 de ore, peste 60 de patrule au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. În urma activităţilor, au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depăşind  41.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au acţionat cu 10 aparate radar pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi încălcării normelor rutiere, în urma cărora au aplicat 91 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 28.000 de lei, dintre care  45 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar 46 pentru alte abateri la regulile de circulaţie. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule.
 
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
952

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
285

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
249

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...