Ziua Internaţională a Educaţiei, sărbătorită vineri la Biblioteca Judeţeană Botoșani

Ziua Internaţională a Educaţiei, sărbătorită vineri la Biblioteca Judeţeană Botoșani

Vineri 4 octombrie 2019, de la ora 10.00, elevii clasei I-a C, Step by Step, de la Şcoala Gimnazială nr. 7 Botoșani, însoțiți de doamnele învățătoare Oana Roșu și Elena Airimițoaie, vor sărbători Ziua Internațională a Educației, printr-o manifestare găzduită de Filiala nr.1 Primăverii a Bibliotecii Județene “Mihai Eminescu” Botoșani.

Copii au pregătit o serie de activități distractive ce au ca obiectiv rolul educației în viața copiilor, activități grupate sub titlul “Educaţia noastră, cea de toate zilele”.

În zilele premergătoare acţiunii, copiii au organizat deja frumoasă expoziție de lucrări plastice plină de culoare și zâmbet, denumită ,, Copilărie – Educaţie – Frumuseţe” în care s-a ilustrat ideea lor despre școală și cei care le oferă educație.

În cadrul manifestării de vineri, micuţii vor creiona ideea de ,,Dascăl de poveste”, propunându-și să citească lecturile ,,Domnul Trandafir “ de Mihail Sadoveanu și ,,Dăscălița” de Octavian Goga.

Nu în ultimul rând, elevii  își vor demonstra abilitățile  practice, confecționând  un copac al educației ce va cuprinde conturul mâinilor şi mesaje tematice.

La final atât elevii cât și doamnele învățătoare vor primi diplome din partea Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
7

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
113

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
42

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...