Voteaza cei mai populari boboci!

Voteaza cei mai populari boboci!

Cei mai frumoși boboci din liceele botoșanene se vor întrece pentru titlul de Miss și Mister Boboc de pe data de 22 noiembrie.

Nouă fete și nouă băieți vor intra în competiția pentru cele două titluri, după ce au fost aerși cei mai frumoși boboci ai liceelor și grupurilor școlare unde aceștia învață.



(Alessandra Epure și Albert Nechifor, Colegiul Național "A.T Laurian")



(Viviana Sposub și Alexandru Mahu, Liceul de Artă)



(Alexandra Sîrbu și Raul Poamă-Neagră, Liceul "Grigore Antipa")



(Teodora Ateșoaie și Alexandru Tomac, Colegiul Național "Mihai Eminescu")


(Andreea Murariu și Eduard Huțu, Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu")



(Olga Posteucă și Paul Cojocariu (Colegiul Economic "Octav Onicescu")



(Valentina Petic și Bogdan Buraga, Grupul Școlar "Alexandru cel Bun")



(Georgiana Ristici și Andrei Burlacu, Liceul Teoretic "Nicolae Iorga")




Delia Brehuiescu si Robert Murărașu (Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi")

Finaliștii Miss și Mister Boboc 2012 sunt: Epure Alessandra și Albert Nechifor (Colegiul Național "A.T Laurian"), Viviana Sposub și Alexandru Mahu (Liceul de Artă), Alexandra Sîrbu și Raul Poamă-Neagră (Liceul "Grigore Antipa"), Teodora Ateșoaie și Alexandru Tomac (Colegiu Național "Mihai Eminescu"), Andreea Murariu și Eduard Huțu (Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu"), Olga Posteucă și Paul Cojocariu (Colegiul Economic "Octav Onicescu"), Valentina Petic și Bogdan Buraga (Grupul Școlar "Alexandru cel Bun"), Georgiana Ristici și Andrei Burlacu (Liceul Teoretic "Nicolae Iorga"), Delia Brehuiescu și Robert Murărașu (Colegiul Tehnic "Gherorghe Asachi").

Miss și Mister Popularitate vor fi desemnați concurenții care au acumulat cele mai multe voturi pe site-ul Casei de Cultura a Sindicatelor Botosani.

Vezi AICI unde poti vota!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
8

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
103

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
105

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...