Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Atribuțiile de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean vor fi preluate de o altă persoană după ce Mihaela Huncă a devenit membru în Parlamentul României. 

Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Postul de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani va rămâne liber după ce Mihaea Huncă, cea care se afla la conducerea învățământului botoșănean , a obținut un mandat de deputat după scrutinul din 11 decembrie.

Pe perioada cât s-a aflat în campanie electorală, atribuțiile de inspector general au fost preluate de Gabriel Hârtie, inspector adjunct în cadrul instituției.

Acesta va rămâne în continuare la conducerea Inspectoratului Școlar, cu atribuții de inspector general, după plecarea Mihaelei Huncă.

Noii parlamentari de Botoșani și-au primit mandatele duminică și vor trebui să se suspnede din funcțiile pe care le-au deținut până acum, în termen de 60 de zile. 

Mihaela Huncă a fost numită la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani în anul 2012.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Naşterile sub apă, ocolite de botoşănence

astăzi, 15:30
1311

Botoşănencele nu sunt adeptele naşterilor sub apă şi deşi există această posibilitate la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati nu există cereri.Posibilit...

Municipalitatea vrea să amenajeze un teren sintetic pentru antrenamente

astăzi, 14:20
553

Municipalitatea ar avea şanse să obţină finanţare de la Federaţia Română de Fotbal pentru realizarea unei astfel de investiţii dar, deocamdată, nu a fost identificat un teren al primăr...

Regulamentul privind ridicarea şi blocarea maşinilor, în municipiul Botoşani, la un pas de a fi aplicat

astăzi, 13:13
375

Dezbaterea publică privind Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani şi a documentaţiei de delegare a gestiunii către societatea Eltrans, a activităţii de g...