Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Atribuțiile de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean vor fi preluate de o altă persoană după ce Mihaela Huncă a devenit membru în Parlamentul României. 

Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Postul de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani va rămâne liber după ce Mihaea Huncă, cea care se afla la conducerea învățământului botoșănean , a obținut un mandat de deputat după scrutinul din 11 decembrie.

Pe perioada cât s-a aflat în campanie electorală, atribuțiile de inspector general au fost preluate de Gabriel Hârtie, inspector adjunct în cadrul instituției.

Acesta va rămâne în continuare la conducerea Inspectoratului Școlar, cu atribuții de inspector general, după plecarea Mihaelei Huncă.

Noii parlamentari de Botoșani și-au primit mandatele duminică și vor trebui să se suspnede din funcțiile pe care le-au deținut până acum, în termen de 60 de zile. 

Mihaela Huncă a fost numită la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani în anul 2012.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Drumurile județene, prioritare la alocarea banilor. "Nu ne permitem luxul de a..."

astăzi, 13:37
283

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, susține că toate economiile vor fi direcționate către executarea de lucrări pe drumurile județene. Direcțiile din subordinea Co...

Încă un bloc ANL va fi ridicat pe terenurile armatei. Vezi pentru cine!

astăzi, 13:13
1365

Pe terenurile armatei de la ieșirea din municipiul Botoșani către Iași, unde deja au început să se construiască blocuri ANL, va mai fi ridicat un astfel de imobil cu finanțare de la Agen...

Aglomerația din maxi-taxi și comportamentul unor șoferi, reclamate autorităților!

astăzi, 12:28
531

Prin vocea lui Radu Căjvăneanu, reprezent al Asociației pentru Protecția Consumatorului Botoșani, au fost aduse în atenția reprezentanților municipalității o serie de reclamații v...