Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Atribuțiile de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean vor fi preluate de o altă persoană după ce Mihaela Huncă a devenit membru în Parlamentul României. 

Vezi cine va rămâne la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani!

Postul de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani va rămâne liber după ce Mihaea Huncă, cea care se afla la conducerea învățământului botoșănean , a obținut un mandat de deputat după scrutinul din 11 decembrie.

Pe perioada cât s-a aflat în campanie electorală, atribuțiile de inspector general au fost preluate de Gabriel Hârtie, inspector adjunct în cadrul instituției.

Acesta va rămâne în continuare la conducerea Inspectoratului Școlar, cu atribuții de inspector general, după plecarea Mihaelei Huncă.

Noii parlamentari de Botoșani și-au primit mandatele duminică și vor trebui să se suspnede din funcțiile pe care le-au deținut până acum, în termen de 60 de zile. 

Mihaela Huncă a fost numită la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani în anul 2012.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1437

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
723

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
492

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...