Supraveghetori la concursul pentru directorii de școli, desemnați prin tragere la sorți. Telefon pentru sesizarea faptelor de corupție!
BOTOSANI

Supraveghetori la concursul pentru directorii de școli, desemnați prin tragere la sorți. Telefon pentru sesizarea faptelor de corupție!

Supraveghetorii care vor fi la proba scrisă a concursului pentru directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățământ din județul Botoșani vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean tragerea la sorți de va desfășura duminică, 16 iulie, la ora 10.00, la sediul Inspectoratului.

Inspectoratul Școlar a pus la dispoziție și un telefon gratuit la care cetățenii pot semnala neregulile apărute în organizarea și desfășurarea concursului național de ocupare a funcțiilor de directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ preunversitar, sesiunea iunieaugust 2017. Numărul la care poti fi făcute sesizări este 0800816231.

De asemenea, eventualele fapte de corupție pot fi semnalate și pe site-ul http://educatiepentruviitor.edu.ro.

Proba scrisă va avea loc în data de 17 iulie, la Colegiul Național "A.T. Laurian". Pe cele 55 de posturi vacante de directori și directori adjuncți s-au înscris 61 de candidați, dar au fost înregistrate 67 de candidaturi pentru că sunt profesori care candidează pentru ambele funcții de la nivelul unei școli sau la școli diferite. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
15

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
419

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
263

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...