Singura absolventă din Botoșani care a reușit performanța școlară de a termina cu 10 pe linie este dintr-o comună a județului

Singura absolventă din Botoșani care a reușit performanța școlară de a termina cu 10 pe linie este dintr-o comună a județului

Ines Bălănescu, o frumoasă tânără de 19 ani, este singura elevă din județul Botoșani care a reușit performanța de a încheia cei patru ani de studiu cu media 10 .

Elevă în cadru Liceului “Demostene Botez” din Trușești, Ines a demonstrat că și învățământul din mediul rural este de o calitate foarte bună.

“Am avut niște profesori deosebiți care m-au încurajat și care s-au ocupat atât de mine cât și de colegii mei, dar orice performanță școlară necesită consecvență. Trebuie să învățăm constant pentru că altfel apar goluri care pot fi recuperate doar într-o oarecare măsură. Trebuie să ne axăm pe ceea ce ne place mai mult și să aprofundăm mai mult materia respectivă pentru a putea să o folosim în viitor. Notele obținute nu contează atât de mult pentru mine, mai importante sunt examenele care urmează”, ne-a spus Ines Bălănescu.

Pasionată de biologie, în viitor, eleva își dorește o carieră în domeniul sanitar, îmbrățișând meseria de medic. Din acest motiv, Ines se pregătește pentru admiterea în cadrul Facultății de Medicină.

 

Spune-ne opinia ta