Şeful Poliţiei cere interzicerea folosirii telefoanelor mobile de către elevi, cât sunt la şcoală!
BOTOSANI

Furturile de telefoane mobile au fost principalele infracţiuni înregistrate în cursul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Polţie Judeţean.

Şeful Poliţiei cere interzicerea folosirii telefoanelor mobile de către elevi, cât sunt la şcoală!

Acestea se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi pentru asigurarea securității bunurilor pe timpul desfășurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceștia desfășoară activități în afara clasei, cât și faptului că majoritatea regulamentelor de ordine interioară a unităților școlare permit accesul elevilor cu telefoane mobile în incinta lor.

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de vineri, cms. şef Viorel Şerbănoiu a solicitat unităţilor de învăţământ să nu mai permită elevilor să utilizeze astfel de dispozitive cât sunt la şcoală.

“Propunem inserarea în regulamentele de ordine interioară a unităţilor şcolare interdicţia de deţinere de către elevi a telefoanelor mobile în unităţile şcolare, acolo unde în general am înregistrat furturi de obiecte din această categorie”, a spus şeful Poliţiei Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
445

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
213

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...

Mii de rable scoase din circulaţie, la Botoşani, cu bani de la stat

astăzi, 14:00
203

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Botoşani, Eugen Mateciuc, Programul Rabla va continua şi în cursul acestui an şi va fi destinat atât persoanelor fizice,...