Şeful Poliţiei cere interzicerea folosirii telefoanelor mobile de către elevi, cât sunt la şcoală!
BOTOSANI

Furturile de telefoane mobile au fost principalele infracţiuni înregistrate în cursul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Polţie Judeţean.

Şeful Poliţiei cere interzicerea folosirii telefoanelor mobile de către elevi, cât sunt la şcoală!

Acestea se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi pentru asigurarea securității bunurilor pe timpul desfășurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceștia desfășoară activități în afara clasei, cât și faptului că majoritatea regulamentelor de ordine interioară a unităților școlare permit accesul elevilor cu telefoane mobile în incinta lor.

În cadrul şedinţei Colegiului Prefectural de vineri, cms. şef Viorel Şerbănoiu a solicitat unităţilor de învăţământ să nu mai permită elevilor să utilizeze astfel de dispozitive cât sunt la şcoală.

“Propunem inserarea în regulamentele de ordine interioară a unităţilor şcolare interdicţia de deţinere de către elevi a telefoanelor mobile în unităţile şcolare, acolo unde în general am înregistrat furturi de obiecte din această categorie”, a spus şeful Poliţiei Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta