Schimbare de paradigmă în instanțe! Sentinţă definitivă de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru învăţătoarea din Braşov care-şi jignea elevii!

Schimbare de paradigmă în instanțe! Sentinţă definitivă de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru învăţătoarea din Braşov care-şi jignea elevii!

O învăţătoare din Braşov care îi numea pe copii „gunoi”, „umflat” sau „tâmpit” a fost condamnată definitiv la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor daune.

Curtea de Apel Braşov a decis ca învăţătoarea din Braşov să fie condamnată 8 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, sentinţa fiind definitivă. De asemenea, învăţătoarea trebuie să plătească persoanelor vătămate daune materiale, morale şi cheltuieli de judecată de 12.180 de lei plus 425 de euro.

Scandalul de la Şcoala Gimnazială nr. 4 din Braşov a pornit în iarna anului 2017, după ce o elevă a făcut o înregistrare cu telefonul mobil în timpul orelor, înregistrare în care spune că se aude vocea învăţătoarei care îi jigneşte în repetate rânduri pe elevii din clasa a II-a.

Mama elevei a dat înregistrarea presei.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (...) Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (...) Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? (…) Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrare.

Acum, Curtea de Apel Braşov a decis ca învăţătoarea din Braşov să fie condamnată 8 luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, scrie Mediafax.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
9

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
56

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...