Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Nu mai puţin de şase elevi din Botoşani s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică, faza judeţeană desfăşurându-se în data de 27 ianuarie.

La Secţiunea antrenament s-a calificat la faza naţională eleva Teona Gheorghiescu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi, şi Evelina Pânzariu, din clasa a VI-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ.

La Secţiunea exerciţiu, elevul Ştefan Creţu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, s-a calificat la faza naţională, iar la Secţiunea performanţă trei elevi vor reprezenta judeţul la faza naţională.

Este vorba de Ştefan Bălăucă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, Onisim Pânzariu, clasa a X-a, de la Liceul Regina Maria Dorohoi, şi Matei Anechitei, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M.Eminescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un copil a ajuns la spital după ce taxiul în care se afla s-a izbit într-un gard! FOTO

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
634

O cursă cu taxiul l-a dus pe patul de spital pe un copil de 8 ani, care se afla în mașină alături de părinții săi. Șoferul taxiului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă....

Noaptea de Sânziene: "Du-te soare, vino lună, Sânzienele îmbună" VIDEO

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
335

Potrivit traditiei, Sanzienele plutesc in aer sau umbla pe pamant in noaptea de 23 spre 24 iunie, canta si danseaza, impart rod holdelor, umplu de fecunditate femeile casatorite, inmultesc animalele s...

VIDEO Furtuna de dincolo de nori. Imagini spectaculoase filmate din avion!

Sâmbătă, 23 Iunie 2018
922

Zilele acestea, toată țară a fost sub avertizare de furtuni. Fulgere spectaculoase au fost surprinse dintr-un avion Tarom aflat în zbor, la mii de metri altitudine.Imaginile incredib...