Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Nu mai puţin de şase elevi din Botoşani s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică, faza judeţeană desfăşurându-se în data de 27 ianuarie.

La Secţiunea antrenament s-a calificat la faza naţională eleva Teona Gheorghiescu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi, şi Evelina Pânzariu, din clasa a VI-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ.

La Secţiunea exerciţiu, elevul Ştefan Creţu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, s-a calificat la faza naţională, iar la Secţiunea performanţă trei elevi vor reprezenta judeţul la faza naţională.

Este vorba de Ştefan Bălăucă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, Onisim Pânzariu, clasa a X-a, de la Liceul Regina Maria Dorohoi, şi Matei Anechitei, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M.Eminescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
113

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
310

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
136

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...