Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Nu mai puţin de şase elevi din Botoşani s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică, faza judeţeană desfăşurându-se în data de 27 ianuarie.

La Secţiunea antrenament s-a calificat la faza naţională eleva Teona Gheorghiescu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi, şi Evelina Pânzariu, din clasa a VI-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ.

La Secţiunea exerciţiu, elevul Ştefan Creţu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, s-a calificat la faza naţională, iar la Secţiunea performanţă trei elevi vor reprezenta judeţul la faza naţională.

Este vorba de Ştefan Bălăucă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, Onisim Pânzariu, clasa a X-a, de la Liceul Regina Maria Dorohoi, şi Matei Anechitei, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M.Eminescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Televiziunea CNN a inclus Munții Apuseni în topul celor mai frumoase 17 destinații turistice din Europa!

astăzi, 07:11
10

CNN a inclus Munţii Apuseni pe lista celor 17 destinaţii care definesc cel mai bine Europa. Apusenii ocupă locul al treilea, după Picos de Europa, primul parc naţional din Spania şi Insulele Lof...

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
521

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Luni, 10 Decembrie 2018
311

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...