Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Rezultatele obţinute de elevii botoşăneni la faza judeţeană a Olimpiadei de Lingvistică. Cine s-a calificat la faza naţională!

Nu mai puţin de şase elevi din Botoşani s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de Lingvistică, faza judeţeană desfăşurându-se în data de 27 ianuarie.

La Secţiunea antrenament s-a calificat la faza naţională eleva Teona Gheorghiescu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Mihail Kogălniceanu Dorohoi, şi Evelina Pânzariu, din clasa a VI-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ.

La Secţiunea exerciţiu, elevul Ştefan Creţu, din clasa a VIII-a, de la Colegiul Naţional A.T. Laurian, s-a calificat la faza naţională, iar la Secţiunea performanţă trei elevi vor reprezenta judeţul la faza naţională.

Este vorba de Ştefan Bălăucă, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M. Eminescu, Onisim Pânzariu, clasa a X-a, de la Liceul Regina Maria Dorohoi, şi Matei Anechitei, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional M.Eminescu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
279

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
279

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
340

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...