"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

Activitatea "Zâmbet de copil", desfășurată în data de 30 mai 2018, la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani, a avut ca scop creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale, precum și încurajarea participării elevilor la acțiuni de voluntariat.

Acțiunea a unit cadre didactice, părinți și elevi voluntari și împreună am reușit să aducem veselia pe chipul a 48 de copii, beneficiari ai Școlii Profesionale Speciale "Sf Stelian" Botoșani.

Alături de coordonatorii: Laura - Daniela Gavrilaș (psiholog Școala Gimnazială Nr.17, Botoșani) și Maria Achilăriței (profesor Școala Profesională Specială ”Sf. Stelian” Botoșani), a celebrata, în avans, Ziua Internațională a Copilului.

Ne-a onorat bucuria cu care am fost întâmpinați, iar astfel de activități ne arată cât de puțin avem nevoie pentru a fi fericiți și cât de norocoși suntem  cei mai mulți dintre noi.

Fiecare întâlnire cu acești copii minunați este o lecție de viață, din care avem mereu de învățat.

Un mare MULȚUMESC cadrelor didactice, părinților, dar mai ales copiilor care au ales să doneze o jucărie pentru a aduce bucuria pe chipul unui alt copil.

Activitatea face parte din planul de acțiuni din cadrul Strategiei Naționale de Acțiuni Comunitare (SNAC), derulată de instituţiile de învăţământ partenere pe perioada anului şcolar 2017-2018.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mulțime de autorități convocată la Prefectură, într-o campanie anti-trafic de persoane. Vine și un subsecretar de stat

astăzi, 19:42
105

Campania „Informare acasă! Siguranţă în lume”, ajunge din nou la Botoşani. Joi, 22 august 2019, începând cu ora 14:00, în sala „Iorga” din cadr...

Rentierii agricoli pot face demersuri pentru obținerea vizei pe 2018, până pe 2 septembrie

astăzi, 19:19
55

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Botoșani informează că pentru obţinerea vizei aferente anului 2018, rentierii agricoli se mai pot prezenta până la data de 2 ...

ACUM: Un elicopter SMURD preia o femeie care a suferit un infarct

astăzi, 18:53
844

Un elicopter SMURD se pregătește să aterizeze la unitatea militară de pe Petru Rareș, pentru a prelua o femeie de 46 de ani.Pacienta a suferit, miercuri, un infarct, urmând a fi transpo...