"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

Activitatea "Zâmbet de copil", desfășurată în data de 30 mai 2018, la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani, a avut ca scop creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale, precum și încurajarea participării elevilor la acțiuni de voluntariat.

Acțiunea a unit cadre didactice, părinți și elevi voluntari și împreună am reușit să aducem veselia pe chipul a 48 de copii, beneficiari ai Școlii Profesionale Speciale "Sf Stelian" Botoșani.

Alături de coordonatorii: Laura - Daniela Gavrilaș (psiholog Școala Gimnazială Nr.17, Botoșani) și Maria Achilăriței (profesor Școala Profesională Specială ”Sf. Stelian” Botoșani), a celebrata, în avans, Ziua Internațională a Copilului.

Ne-a onorat bucuria cu care am fost întâmpinați, iar astfel de activități ne arată cât de puțin avem nevoie pentru a fi fericiți și cât de norocoși suntem  cei mai mulți dintre noi.

Fiecare întâlnire cu acești copii minunați este o lecție de viață, din care avem mereu de învățat.

Un mare MULȚUMESC cadrelor didactice, părinților, dar mai ales copiilor care au ales să doneze o jucărie pentru a aduce bucuria pe chipul unui alt copil.

Activitatea face parte din planul de acțiuni din cadrul Strategiei Naționale de Acțiuni Comunitare (SNAC), derulată de instituţiile de învăţământ partenere pe perioada anului şcolar 2017-2018.

(Comunicat de presa)






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
18

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
30

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
48

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...