"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

"Zâmbet de copil" la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani! FOTO

Activitatea "Zâmbet de copil", desfășurată în data de 30 mai 2018, la Școala Profesională Specială "Sf. Stelian" Botoșani, în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 17 Botoșani, a avut ca scop creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale, precum și încurajarea participării elevilor la acțiuni de voluntariat.

Acțiunea a unit cadre didactice, părinți și elevi voluntari și împreună am reușit să aducem veselia pe chipul a 48 de copii, beneficiari ai Școlii Profesionale Speciale "Sf Stelian" Botoșani.

Alături de coordonatorii: Laura - Daniela Gavrilaș (psiholog Școala Gimnazială Nr.17, Botoșani) și Maria Achilăriței (profesor Școala Profesională Specială ”Sf. Stelian” Botoșani), a celebrata, în avans, Ziua Internațională a Copilului.

Ne-a onorat bucuria cu care am fost întâmpinați, iar astfel de activități ne arată cât de puțin avem nevoie pentru a fi fericiți și cât de norocoși suntem  cei mai mulți dintre noi.

Fiecare întâlnire cu acești copii minunați este o lecție de viață, din care avem mereu de învățat.

Un mare MULȚUMESC cadrelor didactice, părinților, dar mai ales copiilor care au ales să doneze o jucărie pentru a aduce bucuria pe chipul unui alt copil.

Activitatea face parte din planul de acțiuni din cadrul Strategiei Naționale de Acțiuni Comunitare (SNAC), derulată de instituţiile de învăţământ partenere pe perioada anului şcolar 2017-2018.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Primul Cuvânt

Joi, 5 Decembrie 2019
188

Încă o zi și încă o poezie pentru dumneavoastră, semn că proiectul nostru nu este lipsit de sens. În această seară publicăm versurile primite de la Landi Turiceanu. ...

Craiova - Botoșani 3-1! Un nou meci bun pierdut de trupa lui Croitoru!

Joi, 5 Decembrie 2019
282

FC Botoșani s-a deplasat la Craiova pentru partida cu Universitatea Craiova.              Prima acțiune periculoasă a meciului a avut loc în minutul 9, atunci când Ebenhofer a ...

Fotografia zilei: O barză a poposit la Manoleasa și nimeni nu o ajută să nu înghețe de frig!

Joi, 5 Decembrie 2019
1784

Fotografia zilei ne-a fost trimisă în această seară de o botoșăneancă, iar dacă te uiți mai bine ți se sfâșie inima!Deși este iarnă, o barză, probabil rătăcită, a popos...