Programul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a fost modificat

Programul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a fost modificat

După ce doi inspectori școlari au fost confirmați cu noul coronavirus, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a anunțat că își modifică programul pentru următoarele zece zile.

Astfel, în perioada 20 - 30 octombrie, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației epidemiologice, activitatea cu publicul a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 14.00, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Programul de audiențe al inspectorului școlar general și al inspectorilor școlari generali adjuncți se suspendă, de asemenea.

În această perioadă, petițiile/sesizările/solicitările venite din partea persoanelor fizice/juridice vor fi transmise către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani prin poșta electronică, office.isjbt@gmail.com, sau la numărul de fax 0231584052.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, funcționează linia telefonică TELVERDE 0800816231, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 16.00, prin care puteți solicita informații cu privire la activitatea elevilor şi preşcolarilor din sistemul de educaţie de la nivelul judeţului Botoşani sau puteți adresa orice alte întrebări, sesizări pe tematică de educaţie ale elevilor, părinţilor și cadrelor didactice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
29

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
110

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1199

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....